EN
Search Menu

bouwupdate ii

Wietse den Hartog, Technisch Ontwikkelaar bij Being, is betrokken bij de realisatie van Mediavaert: het toekomstige nieuwe hoofdkantoor van DPG Media. Neem een kijkje achter de schermen bij Mediavaert: Waarom is er gekozen voor houtbouw? Wat maakt de gevelafwerking bijzonder? En hoe breng je een kantoorconcept tot leven? Collega Wietse den Hartog vertelt je er meer over in de nieuwste bouwupdate.

Wietse den Hartog, Technisch Ontwikkelaar
© Ossip van Duivenbode

“Het nieuwe kantoor van DPG Media staat voor geïnspireerd raken in een gezonde en natuurinclusieve omgeving, waarbij verbinden en samenwerken tussen activiteiten, functies en afdelingen centraal staat”

Bouwupdate 1

Het fundament van creativiteit

De bouwkuip was in de afgelopen fase van de ontwikkeling indrukwekkend. Deze heeft een afmeting van ruim 50 meter breed en bijna 150 meter lang. Hiervoor is 60.000 m3 grond uitgegraven op een diepte van 7,5 meter. Ook bijzonder is dat ons team zelf een aannemer voor de bouwkuip heeft geselecteerd. Dit was vooruitlopend op het contracteren van de hoofdaannemer om zo meer snelheid in het proces te bewerkstelligen.

De bouwkuip in aanbouw

"De bouwkuip is een bijzonder onderdeel van het project. Om meer snelheid te maken, hebben we tijdens het ontwerp van het kantoor de bouwkuip los ingekocht."

Dronebeelden: Jelle van Roon
Bekijk projectpagina