EN
Search Menu
Being #37 in FT1000
IMPACT: Press

Being #37 in FT1000

02 februari 2023

Being rankt nummer 37 in de “FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies” lijst. Deze jaarlijkse ranglijst identificeert de Europese bedrijven met de sterkste (omzet)groei tussen 2018 en 2021. Met een absoluut groeiratio van 2,594.5% en een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 199.8% zijn we in Nederland erkend als nummer 3, en binnen de sector Vastgoed zelfs nummer 1 in Europa. Een enorme eer om als nieuwkomer deze positie op de ranglijst te behalen.

Op 21 maart volgt nog een speciaal rapport dat verder ingaat op de duurzaamheid van het groeitempo van de organisaties op deze ranglijst.

Wij bedanken onze partners en in het bijzonder ons team – deze erkenning door Financial Times en Statista is een gezamenlijk succes. Op naar 2023 en verder!

Lees FT artikel
meer press impact:
Being publiceert Impact Report over 2022
IMPACT: Press

Being publiceert Impact Report over 2022

In het Being Impact Report 2022 lees je hoe wij streven naar duurzame impact. Bekijk hier de highlights van onze impact in 2022.

Mediavaert bereikt hoogste punt
IMPACT: Press

Mediavaert bereikt hoogste punt

Met het realiseren van de zesde en laatste verdieping zijn nu de volledige contouren van het nieuwe journalistieke hoofdkwartier zichtbaar. Dankzij de focus op duurzaamheid en innovatie zal het nieuwe kantoor een uitzonderlijk lage CO2-uitstoot hebben. De zachte vormentaal in het ontwerp van Team V Architectuur introduceert een geheel nieuwe sfeer in de hardere industriële context van de huidige omgeving.

Being toegetreden tot de NEPROM
IMPACT: Press

Being toegetreden tot de NEPROM

De NEPROM verwelkomt Being als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.