EN
Search Menu
Being x Dutch Design Week 2022
IMPACT: Press

Being x Dutch Design Week 2022

28 oktober 2022

Op dinsdag 25 oktober nam Bas van Dam tijdens de Dutch Design Week deel aan de DDW Talk ‘Designing Society’. Design heeft de kracht om maatschappelijke problemen aan te pakken, inclusieve gemeenschappen te creëren, nieuw cultureel gedrag te promoten en welzijn te bevorderen.

Door de lens van verschillende ontwerpbenaderingen – variërend van mensgericht tot postmenselijk centraal – werden  mogelijke oplossingen voor de behoeften van individuen, organisaties en de samenleving als geheel besproken.

DDW Talks: Designing Society

Onder leiding van Kimberley Bradley (editor bij nomad) geven de sprekers Lisa Mandemakers (speculative designer), Sofia Lorenzo (designer XA Archive), Julian Schubert (medeoprichter Something Fantastic) en Bas van Dam antwoord op de vraag: Hoe kunnen we design inzetten om in de behoeften van samenlevingen te voorzien?

Bekijk hier de DDW Talk ‘Designing Society’

Credits film: Steven Elbers.

DDW 2022
meer press impact:
Being publiceert Impact Report over 2022
IMPACT: Press

Being publiceert Impact Report over 2022

In het Being Impact Report 2022 lees je hoe wij streven naar duurzame impact.

Mediavaert bereikt hoogste punt
IMPACT: Press

Mediavaert bereikt hoogste punt

Met het realiseren van de zesde en laatste verdieping zijn nu de volledige contouren van het nieuwe journalistieke hoofdkwartier zichtbaar. Dankzij de focus op duurzaamheid en innovatie zal het nieuwe kantoor een uitzonderlijk lage CO2-uitstoot hebben.

Being toegetreden tot de NEPROM
IMPACT: Press

Being toegetreden tot de NEPROM

De NEPROM verwelkomt Being als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.