EN
Search Menu
Mediavaert bereikt hoogste punt
IMPACT: Press

Mediavaert bereikt hoogste punt

02 maart 2023

Mediavaert, het nieuwe hout-hybride hoofdkantoor van DPG Media Nederland, heeft het hoogste punt bereikt! Speciaal voor deze gelegenheid maakte kunstenaar FRANK DE RUWE een streetart werk – een referentie naar het ‘mediacircus’ – dat tijdens de feestelijke viering naar de top werd gehesen.

Ossip van Duivenbode

volledige contouren van het nieuwe journalistieke hoofdkwartier zijn zichtbaar

Met het realiseren van de zesde en laatste verdieping zijn nu de volledige contouren van het nieuwe journalistieke hoofdkwartier zichtbaar. Dankzij de focus op duurzaamheid en innovatie zal het nieuwe kantoor een uitzonderlijk lage CO2-uitstoot hebben. De zachte vormentaal in het ontwerp van Team V Architectuur introduceert een geheel nieuwe sfeer in de hardere industriële context van de huidige omgeving. De blauwgroene gevelpanelen en het natuurinclusieve landschap, die in de volgende fase worden aangebracht, versterken het organische karakter.

 

“Het is bijzonder om te zien hoe dit plan nu tot leven komt en steeds meer vorm krijgt. Alle lof voor het team van deskundige en harde werkers, dat deze belangrijke mijlpaal mogelijk heeft gemaakt. Hopelijk faciliteert Mediavaert straks niet alleen een nieuwe manier van werken, maar vormt het ook een inspiratiebron voor toekomstige duurzame ontwikkelingen in Werkstad OverAmstel en daarbuiten”, aldus Dirk Dekker, medeoprichter en -eigenaar van Being.

"We kijken met veel bewondering naar hoe gewerkt wordt aan de bouw van Mediavaert. Dat het moment van oplevering nu zichtbaar steeds dichterbij komt, maakt ons nog enthousiaster om hier straks de samenwerking onder DPG Media-collega's te intensiveren en dé mediahub van Nederland te zijn", zegt Erik Roddenhof, CEO van DPG Media.

Bezoek projectpagina
meer press impact:
Being publiceert Impact Report over 2022
IMPACT: Press

Being publiceert Impact Report over 2022

In het Being Impact Report 2022 lees je hoe wij streven naar duurzame impact.

Being toegetreden tot de NEPROM
IMPACT: Press

Being toegetreden tot de NEPROM

De NEPROM verwelkomt Being als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

Being #37 in Financial Times 1000
IMPACT: Press

Being #37 in Financial Times 1000

Deze jaarlijkse ranglijst van de Financial Times identificeert de Europese bedrijven met de sterkste (omzet)groei tussen 2018 en 2021. Deze jaarlijkse ranglijst identificeert de Europese bedrijven met de sterkste (omzet)groei tussen 2018 en 2021.