EN
Search Menu
Being toegetreden tot de NEPROM
IMPACT: Press

Being toegetreden tot de NEPROM

02 februari 2023

BEING X NEPROM

De NEPROM verwelkomt Being als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

Over Being
Als onderdeel van een nieuwe generatie ontwikkelaars realiseert Being duurzame gebieden die mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkelaar is onder meer bekend van de BunkerToren in Eindhoven (een 100 meter hoge woontoren boven op een brutalistisch monument) en nhow Amsterdam RAI (het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux). Tot de lopende projecten behoren onder andere Mediavaert (het houthybride nieuwe hoofdkantoor van DPG Media Nederland), VDMA (een levendige stedelijke hub met woningen, kantoren, openbare ruimte mét stadsbos in Eindhoven) en Koepel District Breda (een voormalig gevangeniscomplex dat transformeert tot toegankelijke plek voor wonen, werken, vrije tijd en cultuur).

Jaap Grievink, directeur ontwikkeling, is enthousiast over het NEPROM-lidmaatschap: “We kijken er ontzettend naar uit om onze samenwerking met gelijkgestemde professionals te versterken en onderling kennis en expertise uit te wisselen. De toetreding tot NEPROM weerspiegelt onze groei, professionalisering en integriteit als bedrijf. Het lidmaatschap sluit naadloos aan bij ons doel om positieve impact te creëren en de vastgoedmarkt te inspireren tot een duurzamere manier van werken. We hopen een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in de oplossing van de opgaven waar de vastgoedsector momenteel voor staat.”

Over het NEPROM-lidmaatschap  
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nl.

© NEPROM

meer press impact:
Being publiceert Impact Report over 2022
IMPACT: Press

Being publiceert Impact Report over 2022

In het Being Impact Report 2022 lees je hoe wij streven naar duurzame impact.

Mediavaert bereikt hoogste punt
IMPACT: Press

Mediavaert bereikt hoogste punt

Met het realiseren van de zesde en laatste verdieping zijn nu de volledige contouren van het nieuwe journalistieke hoofdkwartier zichtbaar. Dankzij de focus op duurzaamheid en innovatie zal het nieuwe kantoor een uitzonderlijk lage CO2-uitstoot hebben.

Being #37 in Financial Times 1000
IMPACT: Press

Being #37 in Financial Times 1000

Deze jaarlijkse ranglijst van de Financial Times identificeert de Europese bedrijven met de sterkste (omzet)groei tussen 2018 en 2021. Deze jaarlijkse ranglijst identificeert de Europese bedrijven met de sterkste (omzet)groei tussen 2018 en 2021.