EN
Menu
← Terug

The Joan

Program

Creatieve bedrijfsruimte

Schedule

2018-2022

Status

In ontwikkeling

Size

24.000m2

Een multifunctioneel gebouw voor innovatief werken aan de A10

In het kort

In het opkomende deel van Amsterdam Zuidoost en op een fantastische zichtlocatie aan de A10 verrijst een multifunctioneel, flexibel en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw. 24.000m2 flexibele en kwalitatieve kantoor – en creatieve bedrijfsruimte met een efficiënt parkeerhuis. Dit zijn The Joan I+II.

Met een kwalitatief restaurant, hoogwaardige bedrijfs-en kantoorruimte, royale werkplaatsen en ruimte voor evenementen, wordt The Joan een aanjager voor nieuwe stedelijke levendigheid in dit deelgebied van Amsterdam. Dit is een plek met allure om te ontspannen, te creëren en samen de beste resultaten te behalen.

Werkstad Overamstel kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid die elkaar versterkt. Het gebied barst al van de succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken, zoals media & entertainment, fashion & design, IT & multimedia, mobiliteit & logistiek en food & hospitality.

De twee gebouwen staan aan de Joan Muyskensweg en Joandwarsstraat, naast de Bouwmaat XL en tegenover Gstar. The Joan I is een modern en zeer duurzaam kantoor- en bedrijfsverzamelgebouw met een hoofdentree bij de horeca en twee additionele entrees voor verschillende gebruikers. Aan de overkant van de Joandwarsstraat staat The Joan II, een efficiënt en stijlvol parkeerhuis met voldoende parkeergelegenheid (247) voor The Joan I en Bouwmaat XL (130).

Bekijk de website voor meer informatie over The Joan.

Partners

  Steengoed BMA
OZ
Cromwell Property Group
Visser & Smit Bouw
Kropman Installatietechniek
BOAG
Arcadis

Map