EN
Search Menu
← Terug

The Joan

Program

Creatieve bedrijfsruimte

Schedule

2018-2022

Status

Opgeleverd

Size

26.200m2

Een multifunctioneel gebouw voor innovatief werken aan de A10.

In het kort

In de ontwikkelende werkstad OverAmstel verrijst een multifunctioneel, flexibel en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw. 24.000m2 flexibele en kwalitatieve kantoor – en creatieve bedrijfsruimte met een efficiënt parkeerhuis. Dit zijn The Joan I+II.

De twee gebouwen staan aan de Joan Muyskensweg en Joandwarsstraat, naast de Bouwmaat XL en tegenover Gstar. The Joan I is een modern en duurzaam kantoor- en bedrijfsverzamelgebouw met een hoofdentree bij de horeca en twee additionele entrees voor verschillende gebruikers. Aan de overkant van de Joandwarsstraat staat The Joan II, een efficiënt en stijlvol parkeerhuis met ruime parkeergelegenheid (247) voor The Joan I en Bouwmaat XL (130).

Met een kwalitatief restaurant, hoogwaardige bedrijfs-en kantoorruimte, royale werkplaatsen en ruimte voor horeca, geeft The Joan een nieuw impuls aan de stedelijke levendigheid in Werkstad Overamstel. Dit opkomend deelgebied van Amsterdam kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid die elkaar versterkt. Het gebied barst al van de succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken, zoals media & entertainment, fashion & design, IT & multimedia, mobiliteit & logistiek en food & hospitality. Dit is een plek met allure om te ontspannen, te creëren en samen de beste resultaten te behalen.

Bekijk de website voor meer informatie over The Joan.

Partners

OZ
Goldman Sachs
  Steengoed BMA
Cromwell Property Group
Visser & Smit Bouw
Arcadis
BOAG/Drees & Sommer
Kropman Installatietechniek

Map